Wijnkoperij van Bilsen

Webshop Wijnkoperij van Bilsen


Webshop Wijnkoperij van Bilsen
Webshop Wijnkoperij van Bilsen

Wijnkoperij van Bilsen

Korvelseweg 45, 5025 JB Tilburg

www.wijnkoperijvanbilsen.nl


Wijnkoperij van Bilsen is een familiezaak die al bestaat sinds 1923. De familie van Bilsen bezorgde de wijnhandel naam en faam in Tilburg en ver daarbuiten. In 2007 lieten ze hun zaak over aan Petra van der Mee en Jan Aartsen.

Maar ook de huidige eigenaars kennen alles van wijn. Petra van der Mee was ruim tien jaar bedrijfsleider en sommelier in een gerenommeerd restaurant. Ze volgde diverse vakopleidingen waaronder de vinologencursussen. Ze werkte bij landelijke wijnimporteurs en was de afgelopen vijf jaar zelfs de wijnbarones van Tilburg Wijnstad. Jan Aartsen werkte als sommelier in de horeca en werkte bij gerenommeerde wijnimporteurs.

Petra en Jan hebben samen al heel wat wijnlanden en -streken bezocht, van Bordeaux tot aan de Languedoc, van de Moezel tot in Zuid-Afrika en van Australië en Argentinië tot in Californië. Overal bezochten ze wijnkelders en proefden ze wijn; die kennis en ervaring is vandaag aanwezig bij van Bilsen. Je kunt hier terecht voor de beste wijnen en voor het advies dat Petra en Jan je graag geven. Voor wie helemaal gepassioneerd is, organiseert Wijnkoperij Van Bilsen ook cursussen.


Avance Communicatie verzorgde een moderne, gebruikersvriendelijke en conversie gerichte, responsive webshop voor Wijnkoperij van Bilsen

De webshop bevat een uitgebreid CMS en is gekoppeld aan een ook door Avance ontwikkelde uitgebreid en op maat gemaakte Back Office. De webshop bevat naast een zeer uitgebreid productenaanbod ook een geschenkenmodule en wijn/spijs tips. 

  • Geplaatst op: 06 november 2017
  • webshop
Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2019 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01