Ziekenhuis Gelderse Vallei

Wij willen de draaideur bij onze hoofdingang graag in onze eigen kenmerkende huisstijl hebben. Kunnen jullie dat ontwerpen?


Belettering draaideur Ziekenhuis Gelderse Vallei

Een leuke opdracht. Weer eens anders dan anders! Door de draaideur bij de hoofdingang kom je geheel in huisstijl binnen bij Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

Een draaideur in (huis)stijl

We hebben al veel voor Ziekenhuis Gelderse Vallei mogen ontwerpen en uitvoeren. Maar dit was toch ook wel een bijzondere opdracht! Bij de hoofdingang van Ziekenhuis Gelderse Vallei is een grote draaideur. Daar gaan veel mensen door naar binnen en buiten. Helemaal van glas. Dus ook wel riskant om, als je even niet oplet, tegenaan te lopen.
Hoe los je dit nu op? Nadat er enige jaren groene en etched glass folie banen op waren geplakt werd het tijd voor een ontwerp in (huis)stijl.

Met de huisstijlelementen zoals het (h)appeltje en de golven die van het logo komen hebben we een aansprekend ontwerp bedacht. Tijdens het ontwerp hebben we gelet op de wat langere mensen, maar ook op de kleintjes die door de draaideur komen. Zo is er een afwisseling van hogere en lagere banen met daarin verwerkt de huisstijlelementen. Ook groot en klein.

Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen.


Contactinformatie
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Avancé?

Vul dan hier je e-mailadres in:

Neem contact met ons op
Social media

Copyright © 2018 | Privacy verklaring | Sitemap | Algemene voorwaarden | KvK: 56547285 | BTW: NL8521.79.650.B01