Of je website zoekmachinevriendelijk is bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van je website. Avancé houdt bij de bouw van een website al rekening met alle vereisten van zoekmachines als Google. We ontwikkelen vanuit de mobile-first gedachte en hebben een scherp oog voor usability en user-experience. We helpen je daarnaast met het schrijven van SEO-vriendelijke teksten, houden je website technisch up-to-date en zorgen indien gewenst ook voor actuele content met inhoudelijke blog- of nieuwsartikelen.

Hoog in de zoekresultaten

Als bedrijf wil je graag gevonden worden op zoektermen die relevant zijn voor jouw doelgroep. De online concurrentie neemt toe en daarmee is het steeds lastiger om een top 10 positie te realiseren. Onze specialisten helpen je beter online vindbaar te worden. Wil jij hoger scoren in Google? Bij het vergroten van je online vindbaarheid kijken we ook naar het slim toepassen van beschikbare tools. Denk daarbij aan het gebruik van:

Hoger scoren in Google? Doe de SEO-scan

Met een goede positie in Google concurreer je beter en bereik je nieuwe klanten. Laat je website eens analyseren door onze SEO-specialisten en ontvang praktische tips en adviezen voor jouw SEO-strategie. Zo wordt jouw website beter vindbaar voor klanten.

Meer websiteverkeer

Een goede positie op relevante zoektermen levert je meer website verkeer op en daarmee ook meer leads en omzet. Je kunt ons inschakelen voor:

  • Het schrijven van SEO-proof website teksten rondom relevante zoektermen
  • Het ontwikkelen van video’s om je website mee te verrijken
  • Het opschonen van je website met als doel je laadtijd te verbeteren
  • Het vastleggen van slimme domeinnamen
  • Het hosten op snelle servers
  • Het koppelen van reviews aan je website
  • Het verzorgen van je content strategie met linkbuilding als resultaat

Onze blogs over SEO

Bij Avancé hebben we inmiddels een hoop kennis van en ervaring met zoekmachineoptimalisatie. En dat delen we graag met je. In onze blogs lees je alles over SEO en over belangrijke zaken waar je rekening mee moet houden bij het optimaliseren van je website.

Ik wil hoger scoren in Google!