Je kunt ons eenmalig, incidenteel of structureel inzetten voor advies over je marketing- en communicatiebeleid. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten en begeleiden van reclame campagnes, nieuwe huisstijlontwikkeling en documentatielijnen, interne motivatie- en communicatie acties, incentive-acties, beursdeelnames, direct-mailacties, gestructureerd public-relationsbeleid, opzet van sociale media strategie of losse communicatie projecten.

Kies je voor een eenmalige inzet, dan kun je je eigen medewerkers ook laten trainen door Avancé Communicatie uit Zutphen, zodat het marketing- en communicatiebeleid in de toekomst professioneel binnen je eigen organisatie kan worden uitgevoerd.

Structurele samenwerking is uiteraard ook mogelijk evenals tijdelijke ondersteuning bij het opstellen en/of uitvoeren van je marketing- en communicatiebeleid bij grote introducties, evenementen en naam- en huisstijlveranderingen. De inzet is altijd gericht op een voortzetting van het beleid van je eigen organisatie.  We komen ook desgewenst bij je op locatie en detacheren een Avancé collega bij je.

Wat mag je van ons verwachten?

Na een grondige analyse formuleren wij een concreet plan van aanpak, met tijdschema en eventuele evaluatiemomenten, een kostenbegroting en een omschrijving van de beoogde resultaten.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op om te zien wat we voor je kunnen betekenen!