Ben je op zoek naar maatwerksoftware zoals een klantensysteem (CRM), een verkoopmodule, online catalogus, smoelenboek, beeldbank, kassa of koppeling tussen je boekhouding en webshop? Avancé ontwikkelt dit snel, vakkundig en betaalbaar. Geheel op maat, met veel oog voor gebruikersgemak en een prettige feel & look.

Processen automatiseren met webapplicaties

Webapplicaties hebben als doel processen binnen een organisatie te vergemakkelijken door ze te automatiseren. Of het nu een maatwerk webapplicatie of cliënt-server applicatie moet worden, we denken graag met je mee om te komen tot een perfecte inrichting.

Onze werkwijze

We brengen eerst in kaart wat je eisen en wensen zijn en geven je ook advies. Samen maken we een blauwdruk van je applicatie en stemmen vooraf af waar de applicatie aan moet voldoen. Hierna bepalen we samen de inrichting van de applicatie. De vervolgstap is het bouwen van de applicatie. Gedurende de ontwikkeling kun je meekijken in onze ontwikkelomgeving. Na zorgvuldig testen kan de applicatie live gezet worden en kun je er gebruik van maken.

Voorbeeld maatwerk applicaties

Logistieke en administratieve software (CRM)

Goede logistieke/administratieve software zorgt ervoor dat je medewerkers efficiënter kunnen werken in jouw bedrijf en dat er minder fouten gemaakt worden. Een maatwerk applicatie stemmen we af op de werkwijze en processen binnen jouw bedrijf. Waar nodig leggen we koppelingen met bestaande backoffice programma’s.