Ben je op zoek naar maatwerksoftware zoals een klantensysteem (CRM), een verkoopmodule, online catalogus, smoelenboek, beeldbank, kassa of koppeling tussen je boekhouding en webshop? Avancé ontwikkelt dit snel, vakkundig en betaalbaar. Geheel op maat, met veel oog voor gebruikersgemak en een prettige feel & look.

Processen automatiseren

Applicaties hebben als doel processen binnen een organisatie te vergemakkelijken door ze te automatiseren. Of het nu een maatwerk webapplicatie of cliënt-server applicatie moet worden, we denken graag met je mee om te komen tot een perfecte inrichting.

Onze werkwijze

We brengen eerst in kaart wat je eisen en wensen zijn en geven je ook advies. Samen maken we een blauwdruk van je applicatie en stemmen vooraf af waar de applicatie aan moet voldoen. Hierna bepalen we samen de inrichting van de applicatie. De vervolgstap is het bouwen van de applicatie. Gedurende de ontwikkeling kun je meekijken op onze ontwikkelomgeving. Na zorgvuldig testen kan de applicatie live gezet worden en kun je er gebruik van maken.

Voorbeeld maatwerk applicaties

  • Urenregistratie systeem
  • Kassa systeem
  • Narrowcasting systeem
  • Logistiek systeem
  • XML en database koppelingen
  • Filemakerkoppelingen
  • Maar ook apps voor de telefoon en tablet

Logistieke en administratieve software (CRM)

Goede logistieke/administratieve software zorgt ervoor dat je medewerkers efficiënter kunnen werken in jouw bedrijf en dat er minder fouten gemaakt worden. Een maatwerk applicatie stemmen we af op de werkwijze en processen binnen jouw bedrijf. Waar nodig leggen we koppelingen met bestaande backoffice programma’s.

FileMaker applicaties

FileMaker (of FileMaker Pro) is een multiplatform relationele databaseapplicatie oplossing. Zowel stand-alone als client-server te gebruiken. Het programma wordt sinds 1992 op de markt gebracht door een dochterbedrijf van Apple Inc., eerst genaamd Claris, later FileMaker Inc., voor zowel Mac OS als Windows.

Avance Communicatie is een filemaker specialist en heeft al veel applicaties met behulp van Filemaker ontwikkeld. Ook hosten wij de Filemaker applicaties zelf.

Mogelijke Filemaker toepassigngen zijn: uitgebreide online CRM systemen, klantinformatie systemen, urenregistratie systemen en van voorrraad systeem tot integratie in de webshop en Google shopping.