Ben je op zoek naar maatwerksoftware zoals een klantensysteem (CRM), een verkoopmodule, online catalogus, smoelenboek, beeldbank, kassa of koppeling tussen je boekhouding en webshop? Avancé ontwikkelt dit snel, vakkundig en betaalbaar. Geheel op maat, met veel oog voor gebruikersgemak en een prettige feel & look.

Processen automatiseren met webapplicaties

Webapplicaties hebben als doel om processen binnen een organisatie te vergemakkelijken door deze te automatiseren. Of het nu een maatwerk website / webapplicatie of een cliënt-server applicatie moet worden, we denken graag met je mee om te komen tot een perfecte inrichting.

Onze werkwijze bij een webapplicatie laten maken

Eerst brengen we in kaart wat je eisen en wensen zijn en we geven je ook advies. Samen maken we een blauwdruk van je webapplicatie en stemmen vooraf af waar de applicatie aan moet voldoen. Hierna bepalen we samen de inrichting van de applicatie. De vervolgstap is het bouwen van de applicatie. Gedurende de ontwikkeling kun je meekijken in onze ontwikkelomgeving. Zo krijg je een beeld van hoe de webapplicatie eruit komt te zien. Na zorgvuldig testen kan de applicatie live gezet worden en kun je er gebruik van maken.

Voorbeeld maatwerk applicaties:

Logistieke en administratieve software (CRM)

Goede logistieke/administratieve software zorgt ervoor dat je medewerkers efficiënter kunnen werken in jouw bedrijf en dat er minder fouten gemaakt worden. Een maatwerk applicatie stemmen we af op de werkwijze en processen binnen jouw bedrijf. Waar nodig leggen we koppelingen met bestaande backoffice programma’s.

Ook een webapplicatie laten maken?

Wil je weten wat wij al gedaan hebben? In onze case lees je over de webapplicatie die wij voor Ziekenhuis Gelderse Vallei ontwikkelden, om de interne interactiviteit en actualiteit te bevorderen.