Zit vernieuwen in je genen? Hou je van snel schakelen en wil je organisaties vooruit helpen met je creativiteit en enthousiasme? Ben je in staat om jouw ideeën om te zetten naar effectieve en resultaatgerichte online oplossingen? Dan maken we graag kennis met jou.

Vacatures


Samen groter worden

Samen maken we je groter. De kracht en de wisselwerking binnen het team laat ons groeien. We zijn kritisch maar altijd vanuit de menselijke maat. We staan klaar voor elkaar en voor onze klanten. Want groeien onze klanten, dan groeien wij mee. Ben jij toe aan een volgende stap of wil je verder groeien? Bekijk dan onze vacatures of neem contact met ons op.


Wil je het vak leren?

Wij bieden permanent plek voor een stagiair internet marketing. Volg je een MBO of HBO opleiding en heb je een passie voor teksten, social media en internetmarketing? Of heb je ervaring, affiniteit en interesse voor webdesign? Ben je een student die een neusje heeft voor nieuwe ontwikkelingen op internet en hoe deze kunnen worden ingezet om buzz rondom onze websites te creëren? Ben je ondernemend en pro-actief? Neem dan contact met ons op.


Erkende leer- en werkplek

Avancé Communicatie is daarnaast ook een erkende leer- en werkplek voor veel middelbare grafische scholen. Al veel stagiair(e)s hebben bij ons een plezierige en nuttige tijd gehad. Zo hebben wij stagiair(e)s begeleid van het Deltion College in Zwolle en het Grafisch Lyceum in Utrecht.

Wil je in aanmerking komen voor een stage bij Avancé Communicatie, stuur dan een sollicitatiebrief met CV en portfolio naar info@avancecommunicatie.nl t.a.v. Esther Hofmans.