WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld en wij van Avancé zijn een groot fan van WordPress! Onze WordPress websites zijn, in tegenstelling tot veel andere, snel en veilig. Wij leggen je graag uit hoe wij het verschil maken. Een WordPress website kun je vaak relatief goedkoop en eenvoudig laten maken. Alleen zijn de eenvoud en lage kosten van een WordPress website vaak ook een valkuil.


Niet iedere WordPress website is hetzelfde en dan hebben wij het niet alleen over het uiterlijk. Wanneer een WordPress website niet goed gemaakt wordt, zorgt dit ervoor dat deze traag en onveilig is. Je moet er toch niet aan denken dat je veel geld en tijd in je website steekt en dat deze vervolgens gehackt wordt. Of sterker nog, dat deze onbruikbaar wordt.

Avancé maakt slim gebruik van het bekende WordPress CMS zonder al deze nadelen. Wij combineren het vertrouwde jasje van WordPress met jouw eigen maatwerk applicatie en gebruiken alleen erkende plugins om tijd en geld te besparen voor jouw webshop of website.

  • Geen standaard themas en templates met veel overbodige opties.
  • Geen cowboy coding met grote kans op hacks.
  • Geen trage website en daardoor vermindering op je SEO scores.

Bij Avancé combineren wij verschillende disciplines tijdens de bouw van jouw website om ervoor te zorgen dat zowel User Experience (UX), vormgeving en de techniek vlekkeloos werken.

Wordpress website laten maken
  • IJzersterke architectuur en daardoor erg veilig.
  • Super snel en een Google Pagespeed score van 80+
  • Volledige vrijheid qua design en functionaliteit
  • Eenvoudig maandelijks te updaten zonder dat de website kapot gaat omdat het CMS en techniek van elkaar gescheiden zijn.

Avancé gaat voor een optimale online gebruikerservaring met ogenschijnlijk eenvoudige ontwerpen die de kern raken.

Interesse?