Nieuwe bedrijfsactiviteit van Dijkhof Bouw in de markt zetten en online aanvragen genereren voor de timmerfabriek. Dijkhof Kozijnen staat voor persoonlijke aandacht, snelle levering en inmeten & plaatsen op locatie door heel Nederland. Van positionering naar website en online marketing inzet. Met als resultaat een SEO vriendelijke website, eenvoudig online aanvragen van offertes, ondersteund met Google Ads.

Lees klantbeoordeling

Het vraagstuk

Dijkhof Bouw wil haar state of the art timmerfabriek beter gaan inzetten. Met de nieuwe bedrijfsactiviteit richt het bedrijf zich zowel op de zakelijke als particulieren markt. De focus ligt op een heldere positionering en goede online zichtbaarheid.

SEO-strategie
Een uitgekiende SEO-strategie vormt de basis voor het ontwerp van de website. Deze biedt bezoekers relevante informatie, inspiratie en hulp bij de keuze voor een passend kozijn. Daarbij gebruiken we veel beeldmateriaal.

SEA-strategie
Met landelijke en regionale Google Ads campagnes zorgen voor online zichtbaarheid op relevante keywords. Met slimme dynamische advertenties en targeting zorgen voor hoge CTR-scores en uitstekende conversie op de site.

Slimme internet oplossingen

De oplossing

We zijn begonnen met een analyse van het online zoekgedrag van de doelgroep. Met een nieuwe naam, ondertitel en logo geven we Dijkhof Kozijnen een gezicht. Door een sterke focus op SEO, mobile first design en inzet van SEA zorgen we ervoor dat de nieuwe website via www.kozijnlatenmaken.nl goed gevonden wordt door de doelgroep.

Score?
Online zichtbaarheid
Mobile first
Slimme internet oplossingen

Ervaring van de klant

Avancé is flexibel, reageert snel en maakt maatwerk waarbij de kosten vooraf in beeld zijn

Avancé is flexibel, reageert snel en maakt maatwerk waarbij de kosten vooraf in beeld zijn. Avancé heeft ons geholpen met onze huisstijl en met maatwerk websites. We zijn hier zeer tevreden over, de communicatie is altijd vlot, helder en transparant. Daarnaast kunnen ze al onze wensen vertalen in de website en maken ze waar wat ze zeggen!

DijkhofBouw, Klarenbeek
Deel en inspireer anderen