Ons winning team

Het team van Avancé bestaat uit uitstekend op elkaar ingespeelde professionals: strategisch online adviseurs, designers en front & backend developers. Wij zijn digital streetwise, weten wat zich online afspeelt en hoe hier slim op in te spelen. Plezier in ons werk is een voorwaarde, met een naturel evenwicht tussen werk en privé. De sleutel voor succes is dat onze klanten groeien en wij meegroeien. We zien verwondering als instrument om te blijven leren. We hechten veel belang aan eigen verantwoordelijkheid nemen en door ‘learning agility’ jezelf blijven vernieuwen.

Yanick Nagtegaal Yanick Nagtegaal

Yanick Nagtegaal

Creatief frontend en projectleider

Michel van Linschooten Michel van Linschooten

Michel van Linschooten

Projectmanagement en productowner

Lisette Lubbers Lisette Lubbers

Lisette Lubbers

Creatief frontend en SEO specialist

Lorien Lubbers Lorien Lubbers

Lorien Lubbers

Frontend programmeur

Arne Hendriksen Arne Hendriksen

Arne Hendriksen

Front en backed programmeur

Rob Meijerink Rob Meijerink

Rob Meijerink

Backend programmeur, SEO- en webspecialist

Colin de Gooijer Colin de Gooijer

Colin de Gooijer

Backend programmeur

Niels Kolenbrander Niels Kolenbrander

Niels Kolenbrander

Frontend programmeur

Tom Zwiers Tom Zwiers

Tom Zwiers

Junior front end developer

Jarno ter Maat Jarno ter Maat

Jarno ter Maat

Afstudeerstagiair Digital Marketing

Edwin Hoevers Edwin Hoevers

Edwin Hoevers

Internet directeur

Esther Hofmans Esther Hofmans

Esther Hofmans

Marketing & communicatie directeur

Irene Maatman Irene Maatman

Irene Maatman

Creatief directeur

Wij zijn Avancé

Samen met bevlogen ondernemers en communicatieprofessionals ontwikkelen we oplossingen voor complexe en fijnmazige communicatievraagstukken. Dit bereiken we door design, realisatie en inhoud te combineren. En dat doen we steeds met de praktijk voor ogen. Ons team is kleurrijk en divers, maar allemaal hebben we één ding gemeen: elke dag willen we dingen mooier, slimmer en beter maken voor onze klanten. We geven antwoord op de nog niet gestelde vraag. Dat noemen wij meedenken. Daarvoor werken we vanuit 4 principes: praktisch, betrokken, verwonderen en open & eerlijk.

Praktisch

We blazen niet hoog van de toren, maar gaan voor het beste resultaat. Te vaak zien wij mooie concepten door slechte implementaties stranden. Avancé-ers zijn creatief in de praktijk. We zijn kritisch en kijken altijd of iets niet slimmer, effectiever of sneller kan. Dat zit in onze aard en het verbindt ons.

Betrokken

Onze klanten zijn kennisintensieve en bevlogen organisaties. We kennen onze eigenheimers door en door en hebben lol samen. We zijn betrokken, helpen elkaar en zetten graag een stapje extra. Daardoor kunnen we snel schakelen. Klanten zien ons als een collega waar je prettig mee samenwerkt.

Verwonderen

Avancé staat voor vooruitgang. We staan open voor nieuwe ideeën en willen onszelf continu blijven vernieuwen. We houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en maken steeds betere versies van onszelf en onze producten. We zien verwondering als instrument om te blijven leren.

Open & eerlijk

Langdurige relaties en partnerships ontstaan door vertrouwen. En vertrouwen win je door waar te maken wat je belooft. Wij staan voor transparante en open communicatie, realistische begrotingen en planningen. Door deze nuchtere ondernemersmentaliteit hebben we inmiddels veel langdurige klantrelaties en stabiele groeicijfers. Jaar na jaar.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niet langer de laatste trends op het internet