Wij zijn maatschappelijk betrokken

We zijn betrokken bij onze klanten, onze medewerkers en voelen ons verbonden met de regio.

Open en eerlijk zakendoen

Eerlijkheid duurt het langst. Daarom is dit ook één van onze vier kernwaarden. Wij handelen op een integere, betrokken manier en met respect voor eenieder op wie onze activiteiten van invloed zijn.

Duurzaam kantoor

Ons nieuwbouwpand ‘Het Schippershuis’ is gebouwd volgens de laatste normen voor duurzaam bouwen. Zo is het dak voorzien van een sedumlaag en is al het toegepaste hout voorzien van een FSC keurmerk. Een voordeel van een sedumdak is dat het, naast geluids- en warmte isolatie, ook een gunstig effect heeft op de gezondheid. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel mooi uit. De parkeerplaats is voorzien van elektrische oplaadpunten. Het architectonische gebouw met de uiterlijke kenmerken van een schip, is met drie etages het (bijna) hoogste gebouw op de Revelhorst.

Sponsoring

Als betrokken organisatie staan wij middenin de Zutphense samenleving. Daarom sponsoren wij activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken. Dat kunnen zowel sportieve, maatschappelijke als culturele projecten zijn.

Werk/leerplek

Wij leiden onze toekomstige collega’s het liefst zelf op. Bij Avancé hebben we altijd plek voor een enthousiaste en leergierige stagiaire. We zijn vooral geïnteresseerd in MBO applicatie ontwikkeling studenten en HBO online marketing stagiaires. Let op: reageer op tijd want we hebben maar beperkt plaats. Stagiaires opleiden en begeleiden en nemen we erg serieus en hier maken we ook echt goed werk van. Onze begeleidingstijd is niet onbeperkt, vandaar deze ‘huisregel’ van onszelf. Dus zoek je een leerzame stage met inhoud, leuke collega’s en een fijne werksfeer en wil je het beste uit jezelf halen? Neem dan contact met ons op!