Een vernieuwde website voor De Klipper Zorg

De Klipper Zorg is een wooninitiatief voor mensen met een verstandelijke beperking. Op de 3 locaties in Zutphen wordt 24-uurs zorg en ondersteuning geboden. Geheel passend bij de manier waarop bewoners hun leven willen leven. Het is belangrijk dat bewoners zich prettig en veilig kunnen voelen. Daarom worden er een woonomgeving en activiteiten geboden die vooral zijn gericht op het creëren van een leefomgeving die tegemoet komt aan de behoefte van de bewoners. De Klipper Zorg was toe aan een nieuwe website waarin dit allemaal naar voren komt. Aan Avancé de eer om deze te ontwikkelen. Bekijk de nieuwe website hier!

Het vraagstuk

Groeien en vernieuwen 

De Klipper Zorg is de laatste jaren erg gegroeid, van 1 naar 3 locaties. En groei betekent soms tijd voor vernieuwing. Dat gold ook voor De Klipper Zorg. Het was tijd voor het vernieuwen van de website. Met een techniek die up-to-date is en met leuke, nieuwe inhoud. Hierbij horen natuurlijk de kernpunten van De Klipper Zorg: de focus op mensen en je veilig en prettig voelen in de woon- en leefomgeving. Ook moesten de 3 verschillende locaties met hun eigen kenmerken duidelijk zichtbaar zijn op de website.

De oplossing

Een vernieuwde website waarin de visie van De Klipper Zorg duidelijk naar voren komt. Voel je prettig en veilig. En vooral ook persoonlijk en met een menselijke, warme uitstraling. Zo staan de bewoners en begeleiders centraal. Je leest hun verhalen bij “Bewoners en begeleiders aan het woord”. Bovendien komen de verschillende locaties goed aan bod. Fraai in beeld gebracht door middel van een fotoboek. Beeld zegt immers soms meer dan tekst. De vrolijkheid en menselijkheid straalt er vanaf! Daarnaast staan er leuke publicaties op van nieuwsbrieven en kunnen de jaarverslagen worden gedownload. Ook is er een koppeling gemaakt met de social media kanalen. Zo kan iedereen op de hoogte blijven van nieuwtjes en activiteiten van De Klipper Zorg.

Benieuwd geworden naar deze website? Bekijk hier de nieuwe website van De Klipper Zorg.

Score?
  • Design & realisatie
  • Online zichtbaar
  • Menselijke en warme uitstraling

Deel en inspireer anderen