Jubileummagazine Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede levert medische zorg, onderzoek en innovatie. De speerpunten van het ziekenhuis zijn voeding, bewegen en slaap. Zij geven de patiënten  handvatten waarmee zij zelf kunnen bouwen aan een gezonde leefstijl. Hiermee biedt het ziekenhuis mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. In september 2020 had Ziekenhuis Gelderse Vallei iets te vieren: haar 20 jarig jubileum in Ede.
Tijd om 20 jaar samen te vatten in een feestelijk jubileummagazine! Avancé werkt al 15 jaar samen met Ziekenhuis Gelderse Vallei en dook hiervoor ook in de archieven.

Het vraagstuk

Een gedrukt jubileummagazine dat geheel in het teken staat van het thema ‘Verbinding’, dat was de vraag van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Wij gingen met de afdeling Communicatie & Marketing van Ziekenhuis Gelderse Vallei om de tafel om te brainstormen. Welke look en feel geven we het? Wat wordt de inhoud van het magazine. Geen saai overzicht van 20 jaar geschiedenis, maar een feestelijk magazine met aansprekende verhalen en ook tips en tricks.

Verbinding
Hoe geef je dit vorm? Avancé put hiervoor uit jarenlange ervaring en is als geen ander in staat hier richting en vorm aan te geven. Met als extra uitdaging een korte productietijd. Dat vraagt om een strakke aansturing en korte lijnen met de medewerkers van Ziekenhuis Gelderse Vallei.

De oplossing

Het resultaat? Een persoonlijk magazine dat laat zien waar Ziekenhuis Gelderse Vallei al 20 jaar voor staat. Prachtige verhalen van medewerkers, interviews, ervaringen van patiënten, tips over voeding, bewegen en slaap en een overzicht van 20 jaar ZGV in Ede. Dit alles geïllustreerd met veel beeld. Een magazine vormgeven en opmaken, een project om van te smullen! Dat doen wij graag en daar worden wij blij van.

Jarenlange samenwerking. We hebben aan één woord genoeg

De  fijne samenwerking met de afdeling Communicatie & Marketing heeft ervoor gezorgd dat dit mooie jubileummagazine in korte tijd opgeleverd kon worden. Als bedankje kregen we een prachtige bos bloemen. Dat is nog eens waardering ontvangen, heel lief en attent!

Score?
  • Design & realisatie
  • Samenwerking en verbinding
  • Offline zichtbaar

Deel en inspireer anderen