Ontwikkel jouw maatwerk dashboard en monitor eenvoudig jouw productieproces

Prime Solutions breidt Prime Control uit met een dashboard. Prime Control is een product van Prime Solutions. Prime Solutions helpt grote en kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie met het optimaliseren van hun productieprocessen. Prime Control toont de actuele status van het productieproces zodat er bijgestuurd kan worden wanneer nodig. Hoe mooi is het om deze data te visualiseren? Samen met Prime Solutions heeft Avancé een overzichtelijk online dashboard ontwikkeld. Een perfecte tool voor het monitoren van jouw productieproces!

Het vraagstuk

Het dashboard moet het productieproces visueel weergeven. In één oogopslag de actuele status van het machinepark zien en interpreteren overzichtelijk gerangschikt op doel. Online, onafhankelijk van plaats en/of tijd. Dit vraagt om een maatwerkapplicatie voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen.

De oplossing

Een dashboard dat de database uitleest en visueel weergeeft in bijvoorbeeld een grafiek of diagram. Een visuele tool met als interactieve functionaliteit: het bewaken, monitoren, analyseren van relevante waardevolle overzichten uit verschillende dataverzamelingen. Wanneer en hoe vaak staat een machine in storing? Hoeveel heeft de machine op een dag geproduceerd en is er misschien onderhoud nodig?
Maak het door middel van gekozen filters zichtbaar. Beoordeel of je nog in lijn ligt in relatie tot je doelen. En zie in één oogopslag of er zich problemen in de bedrijfsprocessen voordoen en waar dat is.
Voordeel van een online applicatie is dat je buiten de fabriek de prestaties van machines kunt monitoren. Maakt niet uit waar en wanneer, hoe efficiënt is dat!

Vijf voordelen van een dashboard

  • Een dashboard geeft je snel een visueel overzicht
  • Een dashboard dwingt je om de data actueel te houden
  • Een dashboard combineert data van verschillende orde
  • Een dashboard geeft inzicht in jouw productieproces
  • Een dashboard maakt je bewust van je processen

Wil jij je bedrijfs- of productieproces ook efficiënter maken? Wij bedenken samen met jou de perfecte oplossing op maat.
Neem contact met mij op: irene@avnc.nl

Naast deze web app heeft Avancé ook de website voor Prime Solutions vernieuwd. Bekijk hem hier.

Score?
  • Online zichtbaar en altijd actueel
  • Automatisering van processen
  • online monitoren

Ervaring van de klant

Goede samenwerking met Avancé voor het realiseren van onze nieuwe website

Voor het realiseren van onze nieuwe website www.prime-solutions.nl hebben wij Avancé Communicatie ingeschakeld. Wat voor ons beiden ideaal was dat wij bijna buren zijn. De lijntjes waren heel kort. Bij een vraag was het vaak: we komen er wel even aan. Over het resultaat van onze nieuwe website zijn wij uitermate tevreden. Van het begin tot het einde hebben wij goede samenwerking gehad met Avancé.

Prime Solutions

Deel en inspireer anderen