Positionering en ontwikkeling van nieuw concept Sylia lifesaving jewellery

Sylia lifesaving jewellery is een Nederlands merk dat stijlvolle, exclusieve en duurzame sieraden ontwikkelt voor mensen die gebruik maken van personenalarmering. Sylia combineert een sieradenlijn met een personenalarm. Dit biedt jongeren en senioren een veilige en stijlvolle oplossing voor het dragen van hun alarmzender. Een mooi, nieuw concept van Manon Bagijn waaraan Avancé graag een steentje bijdraagt. Avancé tekende voor het ontwikkelen van de website en webshop en voor de positionering en branding van Sylia. Bekijk hier de nieuwe website.

Het vraagstuk

Een nieuw en uniek concept op de markt brengen. Daar zijn we bij Avancé gek op en daar helpen we graag bij! Het doel van Sylia is om het stigma op het dragen van personenalarmering te doorbreken. Daarvoor was een nieuwe website nodig waarop alle informatie te vinden is. Ook moesten een huisstijl en logo ontworpen worden voor de website en het point-of-sale materiaal. Allemaal om uit te dragen waar Sylia voor staat.

De oplossing

Avancé was van A tot Z betrokken bij dit leuke project! Het begon met het ontwikkelen van de website mét webshop voor de sieraden. Natuurlijk vol met fraai beeldmateriaal en SEO-vriendelijk ingericht. Daarnaast was het tijd voor de uitstraling en branding van Sylia, in de vorm van een huisstijl en logo. Deze komen terug op de website, maar ook in andere uitdragers. Zo ontwierp Avancé de flyers, visitekaartjes en rolbanners voor in de winkel en op beurzen. Tot slot hebben we geholpen bij de opzet van social media zoals Facebook en LinkedIn, om verder te werken aan de positionering in de markt.

En het resultaat mag er zijn. De media hebben Sylia opgepikt! Manon kwam met Sylia al op televisie bij Omroep MAX, bij RTL nieuws, Omroep Gelderland en in de Margriet, en op de radio bij NPO radio 5.

Benieuwd geworden naar Sylia? Je bekijkt het hier!

Score?
  • Positionering & ontwikkeling
  • Design & realisatie
  • Online zichtbaar en vindbaar

Deel en inspireer anderen